Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Γυναικείο: Γ.Α.Ο.Κουκουβάουνες - Νήαρ Ηστ 50 - 42

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις επιφύλασσε το κυριακάτικο παιχνίδι για την ομάδα μας, παρόλο που αυτό δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα.
Στο εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά απέναντι σε μία ομάδα που μάλλον ανέμενε ένα παιχνίδι ευκολότερο από ό,τι τελικά εξελίχθηκε. Με την ψυχολογία στα ύψη οι οικοδεσπότες ξεκίνησαν βάζοντας 12 πόντους και δεχόμενοι 7. Η Νήαρ δεν κατέβασε τα χέρια και πάλεψε στο δεύτερο δεκάλεπτο κερδίζοντας οριακά στο επι μέρους σκορ και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το πολύ κλειστό 22 - 18.
Στην επαναφορά, το τρίτο δεκάλεπτο αποδείχτηκε και σε αυτό το παιχνίδι το κακό μας δεκάλεπτο. Ταΐζοντας την ψηλή και με μερικά επιθετικά λάθη το σκορ άνοιξε και πήγαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με σκορ 36 - 26. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι είχε καθαρίσει, αλλά καταφέραμε με 5 πολύ γρήγορους πόντους και αρκετό πάθος 4 λεπτά πριν το τέλος η διαφορά έκλεισε στους 3 (40 -37).
Ωστόσο, οι Κουκουβάουνες κράτησαν τη νίκη ως το τέλος οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 50 - 42.
Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα ο ΓΑΟΚ έτρεχε για περίπου ένα τέταρτο, με τις κακές γλώσσες να μιλάνε για τιμωρία λόγω μέτριας απόδοσης και τις πιο καλοπροαίρετες για αποθεραπεία μετά τον αγώνα...
Όπως και να χει, συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθεια και συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στις Κουκουβάουνες.

Δεκάλεπτα:
1ο: 12 - 07
2ο: 10 - 11
3ο: 14 - 08
4ο: 14 - 16

Γ.Α.Ο.Κουκουβάουνων (Ραχιώτη): Χρυσίνα Ε., Ροδοπούλου Γ., Τοσι Ι. 12 (1), Κασιδιάρη Ε. 4, Πάνου Ε. 16, Πανούλη Ε. 9, Μανωλά Β. 6, Καξέρη Ν., Γεωργίου Μ. 2, Κιούση Μ., Μπατζάκα, Τσολακίδη.

Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή Ι. 10, Μπαλαμπάνη Π. 2, Μπότση Β. 11, Σουλέ Α. 2, Καραμπέτσου, Τραγογιάννη Α. 2, Κεχαγιά Μ. 4, Στρατηγού Ε. 6 (1), Παναγιωτοπούλου Χ. 2, Κιόρογλου Α, Κρητικοπούλου Χ. 3, Πανίτσα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου