Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Γυναικείο: Νήαρ Ηστ - Ακαδημία 2008 35 - 51

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο παιχνίδι που έγινε σήμερα εντός έδρας.
Σε ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας για την παραμονή μας στην κατηγορία, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσαμε. Η Ακαδημία μπήκε πιο αποφασισμένη, πιο δυνατή και με πιο καλά πατήματα. Οι δύο ομάδες θεωρητικά είναι ισοδύναμες - θυμίζουμε ότι κερδίσαμε στην έδρα της Ακαδημίας για έναν πόντο - αυτό όμως που έκανε τη διαφορά στο σημερινό παιχνίδι ήταν η ψυχολογία.
Οι τέσσερις ήττες στη σειρά - τελευταία νίκη πετύχαμε στις 27 Νοεμβρίου - έχουν βαρύνει πολύ την ψυχολογία της ομάδας που μπαίνει σε πολύ σοβαρές περιπέτειες παραμονής με το αρνητικό σερί των 5 πια χαμένων παιχνιδιών.
Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για το σημερινό παιχνίδι και ούτε θα αναλωθώ στην περιγραφή. Θα ήθελα μόνο να πω στα κορίτσια μας ότι ΟΜΑΔΑ σημαίνει να παλεύεις ακόμα και όταν όλα είναι ανάποδα. Ψηλά το κεφάλι. Δεν έχει χαθεί τίποτα, αν πιστέψετε ότι δεν έχει χαθεί. Την μπάλα την κρατάτε στα χέρια σας και την τύχη την ομάδα επίσης.
Ακόμα και αν χάνετε, να χάνετε όρθιοι. Το θέμα είναι να μην γονατίζετε.
Τουλάχιστον τώρα ξέρετε ότι δεν έχετε τίποτα πια να χάσετε! Συνεχίστε να παλεύετε σε κάθε προπόνηση και κάθε Κυριακή και τίποτα δεν έχει κριθεί.
Πείσμα, ψυχή, αγώνας._

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ακαδημίας και καλή συνέχεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου