Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Φιλαθλητικός Ο. Α - Νήαρ Ήστ 40 - 37

Με ήττα ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό στο γήπεδο του Ζωγράφου.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά και συγκεντρωμένες στο στόχο που ήταν η νίκη. Σφιχτές άμυνες, μεγάλες επιθέσεις και σετ παιχνίδι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά και των δύο ομάδων. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς να διαφαίνεται ποιος τελικά θα κατάφερνε να κερδίσει. Οι ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να προηγείται η ομάδα μας και το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Φιλαθλητικός, με 3 εύστοχα τρίποντα, ξέφυγε στο σκορ μέχρι και με 9 πόντους. Ωστόσο, η Νήαρ πάλεψε και γύρισε το παιχνίδι γεγονός που αποσυντόνισε τον Φιλαθλητικό, ο οποίος στο 4ο δεκάλεπτο σκόραρε μόλις 4 πόντους.
Δυστυχώς, η εμπειρία κυριάρχησε στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα και ο ΦΟΑ κέρδισε με βραχεία διαφορά των 3 πόντων.
Η ομάδα μας αν και ηττήθηκε, δεδομένου ότι κέρδισε με διαφορά 12 πόντων στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, προηγείται σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Συγχαρητήρια στον προπονητή και στα κορίτσια μας για την εμφάνισή τους. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον ΦΟΑ.

Δεκάλεπτα:
1ο: 07 - 10
2ο: 11 - 08
3ο: 18 - 08
4ο: 04 - 11

Φιλαθλητικός Ο Α (Διώχνος): Ράπτη Κ. 3, Παπανικολάου Μ., Ομαγκμο, Κίτσιου Ν. 2, Γρηγόρη Μ. , Γκόλια Β. 20 (4), Σμυρλη Α. 2, Βελάνα Σ. 11, Μαρκάκη Α., Σαραμαντά Ε., Αρκουμάνη Μ., Παπασωτηρίου Χ. 2

Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή Ι. 6, Μπότση Β. 11, Μπαλαμπάνη Π. 8, Σουλέ Α., Ζιαζοπούλου Δ., Τραγογιάννη Α., Κεχαγιά Μ., Στρατηγού Ε. 6, Παναγιωτοπούλου Χ. 2, Κιόρογλου Α., Κρητικοπούλου 4, Αμαραντίδου Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου