Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κορασίδες: ΓΣ Προμηθέας - ΑΟ Νήαρ Ηστ 55 - 34

Για την 16η αγωνιστική (5η του Β' γύρου) του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Κορασίδων, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στο κλειστό "Μ.Παπαδάκης" από την ομάδα του ΓΣ Προμηθέα με σκορ 55-34.

Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγώνα με αρκετά προβλήματα, με μεγαλύτερο αυτό της της Κατερίνας που δεν έπαιξε λόγω ίωσης. Η Ισιδώρα ήταν επίσης εκτός ομάδας λόγω ίωσης, η Εφη στη φάση της ανάρρωσης από ίωση κι αυτή έπαιξε όσο μπορούσε. Τα κορίτσια που έπαιξαν προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο στο παιχνίδι αυτό.
Η ομάδα του Προμηθέα, χωρίς την Σατρατζέμη που δεν αγωνίστηκε κι αυτή, έτρεξε περισσότερο, είχε πολύ καλύτερη κυκλοφορία, ήταν πολύ πιό εύστοχη στην τελική προσπάθεια και πήρε δίκαια και άνετα μία σημαντική νίκη.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Προμηθέα για τη νίκη τους και καλή συνέχεια ! 
Περαστικά στα κορίτσια μας από τις ιώσεις που τα ταλαιπωρούν αρκετές μέρες τώρα κι ας ελπίσουμε η ομάδα μας να εμφανιστεί πιό δυνατή και καλύτερη στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ  55 - 34

Δεκάλεπτα: 15-7, 25-13, 48-18, 55-34

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μανουσάκης) : Κότσιρα, Αργυρίου 9, Κανδεράκη, Σατρατζέμη, Οικονόμου 27, Τσέτα Ε., Μπεκατώρου, Βερροιοπούλου 8, Τσέτα Μ., Σταυροπούλου, Παππά 11, Παπανικολάου.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιάν) : Λιατίφη 3, Τσίπρα 14, Καμουζά, Μποτσιβάλη 4, Ερτσενιάν, Αμαραντίδου 2, Ραβάνογλου, Σώμου 4, Βεϊοπούλου 2, Μαράντου 2, Λιακοπούλου 3.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου