Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Εθνική Παγκορασίδων


Η αθλήτρια της Νήαρ Ηστ, Κατερίνα Σιδεράκη, κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων (U15), εν όψει του Διεθνούς Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου στην Ιταλία, με αντιπάλους τις ομάδες της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Eυχόμαστε στην Κατερίνα καλή τύχη και μακάρι να την δούμε και στην τελική 12άδα της Εθνικής μας !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα!αληθευει οτι η συγκεκριμενη αθλητρια πηρε μεταγραφη στον αθηναικο?η απλα υπηρχε ενδιαφερον?καλη επιτυχια..την εχω παρακολουθησει και ειναι εξαιρετικο ταλεντο!

Θανάσης είπε...

Οπως θα δείτε και στο σημερινό δημοσίευμα, η αθλήτρια όντως πήρε μεταγραφή στον Αθηναϊκό.
Ευχαριστούμε !

Ανώνυμος είπε...

ποιες αλλες αθλητριες εχουν καλεσει στην εθνικη παγκορασιδων.

Θανάσης είπε...

Οι 17 αθλήτριες που κλήθηκαν για την προετοιμασία είναι:
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ (ΕΥΡΥΑΛΗ), ΓΟΥΛΑ (ΜΕΝΤ), ΦΑΣΟΥΛΑ (ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ), ΣΤΑΜΑΤΗ (ΑΓΡΙΝΙΟ), ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, ΛΟΥΚΑ, ΜΑΝΤΑ (ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ), ΚΙΤΣΙΟΥ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΗ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ), ΤΣΟΥΚΑΛΑ (ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ), ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ), ΚΟΛΛΑΤΟΥ (ΑΟΝΑ), ΠΟΛΥΖΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΙΑ), ΣΙΔΕΡΑΚΗ (ΝΗΑΡ ΗΣΤ), ΚΡΑΝΙΩΤΗ (Γ.Σ. ΛΑΣΣΑΝΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θανάσης είπε...

Πολύ άτυχη η Κατερίνα ... μία έντονη στομαχική ανωμαλία, δηλητηρίαση (!) το πιθανότερο, την ημέρα της συγκέντρωσης της ομάδας, και η οποία την ταλαιπωρεί ακόμα και μέχρι σήμερα, δεν της επέτρεψε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας. Έτσι σήμερα και μετά από σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων της ομάδας, πήρε την άδεια να αποχωρήσει από τη συνέχεια της προετοιμασίας.
Περαστικά σου Κατερίνα, πάνω απ'όλα η υγεία ...

Δημοσίευση σχολίου