Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Παγκορασίδες: Αθηναϊκός ΑΣ - ΑΟ Νήαρ Ηστ 37 - 36

Για την 10η αγωνιστική του Τουρνουά Παγκορασίδων της ΕΣΚΑ, η ομάδα μας σήμερα μετά από συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Αθηναϊκού στο κλειστό της Εργάνης, με σκορ 37-36.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με τα κορίτσια και των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν πραγματικά συναρπαστικό, η διαφορά έπαιζε στον πόντο, με τη μία ομάδα να διαδέχεται την άλλη στην πρωτοπορία στο σκορ και τελικά τη νίκη να την παίρνει ο Αθηναϊκός στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων για τον καλό αγώνα τους ! Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αθηναϊκού !

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ  37 - 36

Οκτάλεπτα: 15-14, 19-19, 27-26, 37-36

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ (Γωνιωτάκη, Αδαμόπουλος): Βασιλάκη 4, Αγάθου 2, Γραμματικού 8(1), Κρινά 2, Βλαστάρη, Ζαραφίδου 11, Ζανιά 8, Πολίτη, Θωμάη, Σακαρέλλου, Ζαβρά 2, Μαριόλη.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Στρατηγού): Λιατίφη, Σιδεράκη 18, Τσίπρα 7, Καμουζά, Μποτσιβάλη 2, Ερτσενιάν, Αμαραντίδου 2, Ραβάνογλου, Σώμου 2, Φρίσκου 1, Σιώρη, Παπαγεωργίου 4.


Αν και μένει τυπικά ένα παιχνίδι ακόμα (αυτό με την Αναγέννηση Γραμματικού που είχε αναβληθεί και που είναι αδιάφορο ως προς την διαμόρφωση της βαθμολογίας στις 3 πρώτες θέσεις που οδηγούν στη Β' φάση του τουρνουά, οπότε και είναι πιθανόν να μην διεξαχθεί τελικά) αυτό μάλλον ήταν και το τελευταίο παιχνίδι των παγκορασίδων μας για φέτος. Πέρυσι η ίδια ομάδα είχε καταφέρει να φτάσει στο final-4 του τουρνουά, φέτος, λόγω κάποιων επιλογών της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και κάποιων ατυχών αποτελεσμάτων, η πορεία της ομάδας μας τελειώνει εδώ.

Το παιχνίδι αυτό λοιπόν μάλλον ήταν και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, ως παγκορασίδων, των αθλητριών  : 
Κατερίνα Σιδεράκη, Χριστίνα Τσίπρα, Ολγα Λιατίφη, Αγγελική Αμαραντίδου, Ναϊρίν Ερτσενιάν, Ραβάνογλου Αγάθη και Μαράντου Αναστασία (που σήμερα απουσίαζε).

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε τα τελευταία χρόνια με την ομάδα των παγκορασίδων ! Ευχόμαστε σε σας καλή συνέχεια με τις "μεγαλύτερες" ομάδες μας και στα κορίτσια που παραμένουν ως παγκορασίδες, του χρόνου να καταφέρουν το καλύτερο δυνατόν !  Να είστε όλες γερές και δυνατές και να ευχαριστιέστε πάνω απ'όλα το παιχνίδι !







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo sta se ola ta koritsia!!! Sta koritsia pou to xronou tha einai se "megaliteres" omades kalh sunexeia !!!!

Dare to dream and you can achieve it!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο μπράβο στον τρόπο και την φιλοσοφία παρουσίασης του αρθρογράφου...!!!!

Δημοσίευση σχολίου