Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κορασίδες: ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΑΟ Νήαρ Ηστ 36 - 39

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική (11η του Β' γύρου) του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Κορασίδων, η ομάδα μας χθες στο κλειστό της ΦΕΑ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, επιβλήθηκε της ομάδας της ΦΕΑ με σκορ 36-39 και κατάφερε να παραμείνει στην Α' κατηγορία.

Το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς ήταν πραγματικά συγκλονιστικό στην εξέλιξή του. Η ομάδα μας παρουσίασε 2 διαφορετικά πρόσωπα στο παιχνίδι, ένα πολύ κακό στο 1ο ημίχρονο κι ένα πολύ καλό στο 2ο ημίχρονο, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που έπαιζε επί 40 λεπτά άμυνα με τα 5 κορίτσια μέσα στη ρακέτα !

Το άγχος των κοριτσιών μας ήταν εμφανές στο πρώτο ημίχρονο. Κακό παιχνίδι, νευρικό, πολλές άστοχες προσπάθειες, πολλά λάθη και οι μόλις 2 πόντοι στο 1ο δεκάλεπτο και οι 6 στο 2ο δεκάλεπτο έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρναμε. 23-8 το πρώτο ημίχρονο για την ΦΕΑ με την ομάδα μας να πελαγοδρομεί κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς ! Χαρακτηριστικό του 1ου ημιχρόνου οι 0 πόντοι της Κατερίνας μας !

Κάτι οι φωνές της coach, κάτι το πείσμα των κοριτσιών μας όμως και στο 2ο ημίχρονο είχαμε πλήρη ανατροπή του σκηνικού.Τα κορίτσια μας μπήκαν αποφασισμένα στο παρκέ δείχνοντας πως αυτό το παιχνίδι το ήθελαν πολύ. Παίζοντας γρήγορα, με πολύ καλή άμυνα, βρίσκοντας τις λύσεις στην επίθεση, παίζοντας με πάθος και με τη σωστή καθοδήγηση της coach, γύρισαν ψυχολογία και παιχνίδι ! 3-14 το 3ο δεκάλεπτο και 10-17 το 4ο δεκάλεπτο και η λήξη βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με σκορ 36-39 !


Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στην coach για τη μεγάλη αυτή νίκη ! Το να γυρίζεις παιχνίδι που στο ημίχρονο είσαι 15 πόντους πίσω δεν είναι εύκολο ! Ολες τους κατέθεσαν στο 2ο ημίχρονο την ψυχή τους στο παρκέ και δικαιώθηκαν ! Ο στόχος της χρονιάς, αυτός της παραμονής στην κατηγορία, επετεύχθη !

Στο blog μας ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί σε διαιτητές. Όμως, σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια ίσως θα ήταν καλό να σφυρίζουν 2 διαιτητές. Οχι ότι ο διαιτητής που σφύριξε ήταν κακός, αλλά δεν ήταν και καλός.


ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ  36 - 39


Δεκάλεπτα: 14-2, 23-8, 26-22, 36-39


ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ. (Μπότη): Σουκούρογλου, Σταθοπούλου, Αγαπητού, Γιάννου Χ. 11, Γιατράκου 4, Παπαδοπούλου 11, Αντωνιάδη 4, Γιάννου Μ. 2, Αυγέρη, Γώγολου 4, Μπόσου.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιάν): Λιατίφη 1, Σιδεράκη 25 (1), Τσίπρα, Ερτσενιάν, Αμαραντίδου 7, Σώμου 2, Βεϊοπούλου, Παπαγεωργίου 4, Λιακοπούλου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MΡΑΒΟ ΟΜΑΔΑΡΑ!

Δημοσίευση σχολίου