Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κορασίδες: ΑΟ Νήαρ Ηστ - ΜΕΛΑΣ Άγιος Ελευθέριος 37 - 34

Για την 19η αγωνιστική (8η του Β' γύρου) και 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Κορασίδων, η ομάδα μας πέτυχε πολύ σημαντική νίκη στο κλειστό "Γ.Μελισσηνός", επί του ΜΕΛΑΣ Άγιος Ελευθέριος, με σκορ 37-34.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, δυνατό και κράτησε το ενδιαφέρον μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο παρκέ για τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Ο μεν ΜΕΛΑΣ για να μπορέσει να διεκδικήσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα, η δε Νήαρ για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία στα τελευταία 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο ΜΕΛΑΣ, ήταν καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε 11-16. Η ομάδα μας κατάφερε να αντιδράσει σωστά, να ισορροπήσει το παιχνίδι και να κλείσει τελικά το ημίχρονο προηγούμενη με 22-21. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν νευρικά, ήταν αρκετά άστοχες στις τελικές προσπάθειές τους, με αποτέλεσμα να έχουμε το χαμηλό τελικό σκορ 37-34 που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τη πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη τους !
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια του ΜΕΛΑΣ για την προσπάθειά τους. Τους ευχόμαστε το καλύτερο στα 3 παιχνίδια (συν φυσικά τα παιχνίδια των play offs) που απομένουν !

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  37 - 34

Δεκάλεπτα: 11-16, 22-21, 30-24, 37-34 

ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιάν): Λιατίφη, Σιδεράκη 26, Τσίπρα 2, Καμουζά, Ερτσενιάν, Αμαραντίδου, Μποτσιβάλη, Ραβανόγλου, Σώμου 8, Βειοπούλου, Παπαγεωργίου 1, Λιακοπούλου

ΜΕΛΑΣ (Μάλαμα): Λαμπαδαρίου 1, Μπαροτσάκη 2, Κουρούβανη 2, Σιγάλα 6, Ντζιβανάκη, Κορρέ Αθ, Δαμουλάκη 2, Κουρούπη, Αγκάνη 17, Ξένου 4.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου