Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

O Μιχάλης Καλαμάρας στο athlisi.com

O coach της γυναικείας ομάδας Μιχάλης Καλαμάρας, σε συνέντευξή του στο αθλητικό site www.athlisi.com, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Όλο το κείμενο έχει ως εξής:


" Τη δεύτερη φετινή της νίκη στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ πέτυχε πριν λίγη ώρα η άκρως νεανική ομάδας της Νήαρ-Ήστ, η οποία ελπίζει στην παραμονή της στην συγκεκριμένη Κατηγορία! Το συγκρότημα του Μιχάλη Καλαμαρά κέρδισε με 51-44 την Άμιλλα Περιστερίου στο γυμναστήριο της Καισαριανής και ο προπονητής αυτής, Μιχάλης Καλαμαράς δε θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την επιτυχία και την εμφάνιση της ομάδας του!
«Στο πρώτο ημίχρονο του ματς, η ομάδα μου έχανε με 9 πόντους διαφορά από τον αντίπαλο της. Στο β’ μέρος, γυρίσαμε την άμυνα σε ζώνη και νομίζω πω εκεί κρίθηκε το ματς! Οι αντίπαλες παίκτριες ήταν άστοχες σε αρκετά σουτ, ενώ εμεί σκοράραμε 39 συνολικά πόντους στο β’ μέρος! Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, έχει αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας μου! Έχω πει στις αθλήτριες μου πως αυτό που έχουν να κάνουν είναι να παίζουν καλά και να χαίρονται το παιχνίδι. Αν τα καταφέρουμε, τα καταφέραμε! Σκεφτείτε, πως η ομάδα μας στελεχώνεται από πολλές νεαρές αθλήτριες, οι οποίες ενημερώθηκαν για τον προβιβασμό τους στη Β’ ΕΣΚΑ 10 μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Για παράδειγμα, η Κατερίνα Σιδεράκη γεννήθηκε το 1996, αγωνίζεται τόσο στο γυναικείο τμήμα, όσο και το αντίστοιχο των Κορασίδων, αφού δεν υπάρχει, φέτος, τμήμα Νεανίδων! Όλες οι Νεάνιδες έχουν προβιβαστεί στο γυναικείο συγκρότημα με την ελπίδα να κερδίσουν πλούσιες εμπειρίες από τους αγώνες του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ!», είπε, πριν λίγα λεπτά, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», ο προπονητής της Νήαρ-Ήστ, Μιχάλης Καλαμαράς, για να προσθέσει: «Η ομάδα μας έχει κερδίσει δύο ματς στο φετινό Πρωτάθλημα απέναντι σε Άρη Πετρούπολης και Άμιλλα Περιστερίου, ενώ θα μπορούσε να νικήσει και τους Φιλαθλητικό-Ζωγράφου και Γ.Σ Προμηθέα!». Στο χθεσινό ματς, ο κ. Καλαμαράς χρησιμοποίησε τη Ρουμελιώτη, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, αγωνίστηκε στην ίδια θέση η Σιδεράκη! Ως γκαρντ αγωνίστηκε, αρχικά, η Σιδεράκη, ως σμολ-φόργουορντ η Κεχαγιά, ως φόργουορντ η Τσικουδή και ως σέντερ η Μπότση. Κατά τη διάρκεια του ματς, ο κ. Καλαμαράς χρησιμοποίησε την γκαρντ, Στρατηγού, την γκαρντ, Ζουλέ, την σέντερ, Παναγιωτοπούλου και την σμολ-φόργουορντ, Ζιαζιοπούλου. "

Από το www.athlisi.com 
(Τρία λαθάκια στο κείμενο: τo αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν 54-41, τον coach τον λένε Καλαμάρα και την αθλήτριά μας Σουλέ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου