Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011

Β) ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Στο πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Κορασίδων δικαιούνται να λάβουν μέρος τα πιο κάτω δώδεκα (12) σωματεία:
1.        ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
2.        ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
3.        ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
4.        ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
5.        ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
6.        ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
7.        ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ
8.        ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
9.        ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ.
10.        ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
11.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ
12.        ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ





Α΄ΦΑΣΗ
Οι 12 ομάδες της Α’ κατηγορίας θα συναντηθούν μεταξύ τους σε σύστημα ΠΟΥΛ (ένας με όλους) ΔΥΟ ΓΥΡΩΝ όπως τα άρθρα 34,35 του Κανονισμού Πρωταθλημάτων ορίζουν και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της Α΄κατηγορίας θα λάβουν μέρος στα play-off. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερεις (4) τελευταίες θέσεις της Α΄κατηγορίας υποβιβάζονται στην Β΄κατηγορία Κορασίδων

PLAY-OFF
Β΄ΦΑΣΗ
Στη φάση αυτή συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 4 του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης που καταρτίστηκε μετά την λήξη της Α΄φάσης του πρωταθλήματος και συναντώνται μεταξύ τους ως εξής:
1 – 4 (Ν1)
2 – 3 (Ν2)
Νικήτρια στην φάση αυτή αναδεικνύεται η ομάδα η οποία θα έχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες από τους μεταξύ τους αγώνες κατά την διάρκεια της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της ομάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας της Α΄φάσης του πρωταθλήματος και ο δεύτερος αγώνας στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθεξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.Οι νικητές της φάσης αυτής προκρίνονται στην Γ΄ φάση.Οι ηττημένοι θα αγωνισθούν για τις θέσεις 3-4. Αυτός ο αγώνας κατάταξης θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας μετά την λήξη της Α΄ φάσης.
Γ΄ΦΑΣΗ
Στη φάση αυτή οι ομάδες θα αγωνισθούν για τις θέσεις 1-2 ως εξής:
Νικητής 1 – Νικητής 2.
Νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί εκείνη η οποία θα επιτύχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες κατά την διάρκεια της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας μετά την λήξη της Α΄φάσης, ο 2ος  στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθ΄εξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.Σε περίπτωση που στην Γ΄φάση προκριθεί η 3η ή η 4η ομάδα της κατάταξης της Α΄φάσης τότε αυτή η ομάδα ως προς τη σειρά των αγώνων και μόνο καταλαμβάνει την θέση αυτής της ομάδας που απέκλεισε.


Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης από την ΕΣΚΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου